Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Kana-pastavorm

Puhtad ja tervislikud maitsed, mis valmivad hõlpsasti. Selle vormiroa peaosaliseks on Salvesti Primavera pastakaste kanaga, millest õhkub vahemerelise köögikunsti emotsioone. Bravissimo !

 

Vaja läheb (neljale inimesele):

1 purk Salvesti Pastakaste Primavera kanafileega

400 g Tartu Mill Fusilli pastat

250 g hapukoort

75 g riivitud parmesani juustu

2 tomatit

 

Tee nii:

Keeda pasta vastavalt pakendi juhistele. Seejärel kuumuta pannil pastakaste. Võta suurem ahjuvorm ning pane pool pastat ahjuvormi põhja. Vala peale pool pastakastmest, seejärel taas pasta ning viimasena ülejäänud pastakaste. Määri peale hapukoort ning puista üle riivitud juustuga. Kõige peale lao tomativiilud.

Küpseta 200-kraadises ahjus 20 minutit kuni juust on pealt pruunistunud ning serveeri.

 

 

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee

Kõik Pastaroad

Kana magushapus kastmes

Kana magushapus kastmes Salvesti ketšupiga
Hiina köögist pärit klassika, kus kohtuvad erinevad maitsed: magus, hapu ning soolakas. Kõrvale paku riisi või munanuudleid.

Ühe poti pastaroog

Vürtsikas makaroniroog on üks tänuväärne mugavustoit – seda on lihtne valmistada, see maitseb kõigile ja täidab korralikult kõhtu.

Kana-spagetiroog

Tomatine kana-spagetiroog valmib kiirelt ning vähese vaevaga, kuid on nii maitsev, et pärast tahavad sööjad ka taldrikud puhtaks limpsida.

Juustune Bolognese pastaroog

Salvesti Bolognese kaste, mozzarella, parmesan ja kvaliteetne pasta on kõik, mida vajad selle maitsva makaronitoidu tegemiseks. Mõnusalt juustune pannitäis on garanteeritud nauding igale pastasõbrale!

Spagetid tomatikastme ja lihapallidega

Spagetid tomatikastme ja lihapallidega_Salvesti retsept
Spagetid tomatikastme ja lihapallidega on pastaklassika, mille valmistamisega saab hakkama igaüks. Itaaliapärane eine sobib tervele perele, kuid aeg on näidanud, et see roog on just laste suur-suur lemmik!

Pasta Vahemere ürdikastme ja krevettidega

Vahemere maitseid kandev krevetiroog, mille eksootilised nüansid saad mahlastest tiigerkrevettidest ning teravuse küüslaugust ja tšillist. See on sinu võimalus serveerida perele või külalistele tõelist gurmeed!

Kana-köögiviljapasta mustade oliividega

Oliivid, vahemere köögikunsti nurgakivi, on oodatud komponent ka siinmail. Sobita oliive kana, pasta ja Salvesti Köögiviljadega pastakastmega ning serveeri maitsev tulemus rukola ja parmesaniga.