Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Kartulipannkook tüümianiseente ja suvikõrvitsasalatiga

Kartulipannkook tüümianiseente ja suvikõrvitsasalatiga_retsept
  • Retseptid
  • Kartulipannkook tüümianiseente ja suvikõrvitsasalatiga

Täidisega pannkook on üks hea ja maitsev toit, mis sobib nii toekaks hommikusöögiks, lõuna ajal keha kinnitamiseks või kergemaks õhtusöögiks. Pannkoogi sisse on peidetud kartulitamp, mis tagab korraliku kõhutäie, täidiseks aromaatsed tüümianiga praetud seened ning mahlane suvikõrvitsasalat. Retseptis toodud kogused on korralikuks kõhutäieks ühele või kergemaks toiduks kahele sööjale.

 

Vaja läheb:

Kartulipannkook:

2 keedetud kartulit

1 muna

2 sl nisujahu

1 dl piima

veidi soola

praadimiseks õli

 

Täidis:

2 sl võid

100 g shampinjone

1 sl hakitud värsket tüümiani

veidi soola

 

4-5 sl Salvest Suvikõrvitsasalatit

 

Tee nii:

Tambi kartulid pudruks, lisa muna ning klopi lahti. Lisa jahu, piim, veidi soola ja sega tainas ühtlaseks. Lase taignal 30 minutit seista. Kuumuta pannil õli, vala tainas pannile ning küpseta pannkook keskmisel kuumusel mõlemalt poolt pruuniks.

Kuumuta pannil või, lisa viilutatud shampinjonid, hakitud tüümian. Prae seeni mõni minut. Maitsesta soolaga.

Libista pannkook taldrikule. Tõsta ühele poolele suvikõrvitsasalatit ja praetud seened ning keera teine poole peale. Serveeri kohe.

 

 

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee

Kõik Taimetoidud

Krõbe tofu magushapus Hiina kastmes

Retsept krõbe tofu Salvesti magushapus Hiina kastmes
Hiina köögi hittroog on maitsev ka ilma lihata! Krõbe tofu maitseküllases magushapus kastmes koos munanuudlitega pakub maitsenaudinguid igale Aasia köögi austajale. Kui soovid vegan varianti, asenda munanuudlid tavaliste nuudlitega.

Vürtsikas tomati-läätsesupp

Täienda tomati-läätsesuppi vürtsidega ja naudi mõnusat kosutust jahedal õhtul. Kookospiim lisab supile kreemisust, peal troonivad krõbedad saiakrutoonid.

Ahjukartulid ürdimajoneesiga

Kuldset, majoneesiselt kreemjad ja küüslaugu ja ürtidega maitsestatud kartulid on oodatud nii argistel einetel kui ka pidusöökidel. Nagu teada, sobib ahjukartul hästi pea igat sorti liha ja kalaga.