Klassikaline kartulisalat

Kartulisalat on Eesti pidulaudade tõeline klassika, milleta ei möödu ükski sünnipäev ega aastavahetus. Enne kui kokkama asud, pea kindlasti meeles, et salati õige maitse peitub parimates Salvesti koostisosades.

Koostisosad

Vaja läheb:

 

Kaste:

Juhend

  1. Valmista ette koostisosad

    Haki keedetud kartulid, sibul, keeduvorst ja muna väikesteks tükkideks. Nõruta herned, porgandi- ja kurgitükid. Seejärel aseta kõik koostisained suurde kaussi.

  2. Sega kokku kaste ning salat

    Sega omavahel majonees ja hapukoor ning maitsesta soola-pipraga. Viimasena sega kaste salati hulka.

  3. Lase maitsestuda, serveeri ning naudi!

    Enne serveerimist lase kartulisalatil vähemalt tund aega külmkapis maitsestuda.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee