Krõbe tofu magushapus hiina kastmes

Hiina köögi hittroog on maitsev ka ilma lihata! Krõbe tofu maitseküllases magushapus kastmes koos munanuudlitega pakub maitsenaudinguid igale Aasia köögi austajale. Kui soovid vegan varianti, asenda munanuudlid tavaliste nuudlitega.

Koostisosad

Vaja läheb:

  • 420 g Salvest Magushaput Hiina kastet
  • 250 g kõvemat tofut
  • 3 spl maisitärklist
  • 0,25 tl soola
  • praadimiseks õli
  • rohelist sibulat
  • serveerimiseks 200 g munanuudleid, soovi korral seesamiseemneid

Juhend

  1. Valmista tofu ja nuudlid

    Pigista ettevaatlikult tofust vedelik välja. Tükelda tofu suupärasteks tükkideks. Veereta tofutükke soolaga segatud maisitärklises. Kuumuta pannil õli, prae tofu krõbedaks ning tõsta kõrvale. Samal ajal valmista munanuudlid vastavalt pakendi õpetusele.

  2. Kuumuta kaste ning lisa teised koostisosad

    Kuumuta pannil magushapu Hiina kaste, sega hulka krõbedad tofukuubikud ning puista peale rohelist sibulat.

  3. Serveeri ning naudi!

    Kõrvale serveeri munanuudleid, soovi korral puista nuudlitele seesamiseemneid.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee