Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Krõbedad pardikoivad kõrvitsasalatiga

  • Retseptid
  • Krõbedad pardikoivad kõrvitsasalatiga

Krõbedad pardikoivad on tõeliseks gurmeeroaks teie aastavahetuspidustuste toidulauale. Lisandiks sobib imeliselt just mahlane kõrvitsasalat koos hapukate granaatõunaseemnetega.

 

Vaja läheb:

4 pardikoiba

soola ja musta pipart

 

Salat:

410 g Salvest Kõrvitsasalatit porgandiga

100 g rohelist salatit

granaatõuna seemneid

 

Kaste:

2 sl Salvest Kõrvitsasalat porgandiga marinaadi

4 sl oliiviõli

2 sl palsamiäädikat

soola ja musta pipart

 

Tee nii:

Tõsta pardikoivad 1 tund varem toatemperatuurile. Hõõru pardikoivad soola ja musta pipraga sisse. Tõsta koivad nahk allpool külmale pannile, tõsta kuumust ja pruunista mõlemalt poolt. Aseta pruunistatud pardikoivad kaanega haudepotti. Küpseta 180-kraadises ahjus 2 tundi (1 tunni möödudes vala ära poti põhja sulanud rasv). Laota salatilehed serveerimisalusele, lisa Salvesti Kõrvitsasalatit porgandiga ja puista peale granaatõuna seemneid. Nirista üle salatikastmega. Kõrvale tõsta krõbedad pardikoivad.

 

 

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee