Lõhekorvikesed

Majoneesiselt kreemja suitsulõhetäidisega pilkupüüdev ja oivaliselt maitsev suupiste. Lõhekorvikesed sobivad ideaalselt sünnipäevadeks või pühade peolauale. Anna imelihtsalt valmivatele korvikestele viimane elegantne lihv punase kalamarja ja hakitud murulauguga!

Koostisosad

Vaja läheb:

150 g kuumsuitsulõhet
100 g Salvesti Kerget majoneesi
2 sl sidrunimahla
2 sl hakitud murulauku
50 g kalamarja
20–25 tk soolaseid muretaigna korvikesi

Juhend

  1. Valmista ette täidis

    Pane tükeldatud kuumsuitsulõhe, majonees ja sidrunimahl köögikombaini ning sega ühtlaseks massiks. Seejärel sega juurde murulauk ning lase täidisel külmkapis 30 minutit maitsestuda.

  2. Aseta täidis korvikestesse

    Lõpetuseks tõsta täidis korvikestesse, tõsta peale veidi kalamarja

  3. Serveeri ning naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee