Magus-hapud praekapsad õunte ja jõhvikatega

Ka tõelist klassikat saab koduste vahenditega veidi värskemaks ja elavamaks muuta! Magushapu maitseelamus sobib kenasti nii kartuli kui ka kõikvõimalike liharoogadega, mida me siinmail süüa armastame.

Koostisosad

Vaja läheb:

  • 530 g Salvesti praekapsaid
  • 6 väikest õuna
  • 4 sl võid
  • 2 sl fariinisuhkrut
  • 0,5-1 klaas naturaalset õunamahla
  • peotäis jõhvikaid

Juhend

  1. Valmista õunad

    Puhasta õunad ja lõika sektoriteks. Seejärel kuumuta suures paksupõhjalises potis või ning lisa fariinisuhkur ja õunasektorid. Pruunista õunatükke mõõdukal kuumusel 5–7 minutit kuni õunad on poolpehmed.

  2. Hauta

    Lisa potti kapsad ja õunamahl. Hauta madalal kuumusel 10–15 minutit kuni õunad on pehmeks küpsenud.

  3. Serveeri ning naudi!

    Serveerimisel puista peale jõhvikaid.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee