Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Maitsvad retseptid

Pajaroog köögiviljade ja veiselihaga

  • Retseptid
  • Pajaroog köögiviljade ja veiselihaga

Pajaroog köögiviljade ja veiselihaga sobib suurepäraselt külmadeks sügisõhtuteks.

 

Vaja läheb:

 

1 spl jahu

500 g rohumaa lihaveise kuubikuid

Soola ja musta pipart

1 sibul

2 porgandit

1 paprika

530 g Salvest Tomati-läätsesuppi

2 loorberilehte

5 musta pipra tera

200 ml vett

 

Tee nii:

Sega lihakuubikud jahuga. Kuumuta pannil õli ning pruunista. Maitsesta liha soola ja musta pipraga. Tõsta ahjupotti. Tükelda sibul, porgandid ning paprika suuremateks tükkideks. Alanda pannil kuumust ja prae köögiviljad kergelt läbi. Lisa juurde tomati-läätsesupp, vesi, pipraterad ning loorberilehed. Sega läbi ja vala ahjupotti. Küpseta 180-kraadises ahjus 45-60 minutit kuni liha on pehmeks haudunud.

 

 

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee