Pajaroog köögiviljade ja veiselihaga

Pajaroog köögiviljade ja veiselihaga sobib suurepäraselt külmadeks sügisõhtuteks.

Koostisosad

Vaja läheb:

  • 1 spl jahu
  • 500 g rohumaa lihaveise kuubikuid
  • Soola ja musta pipart
  • 1 sibul
  • 2 porgandit
  • 1 paprika
  • 530 g Salvest Tomati-läätsesuppi
  • 2 loorberilehte
  • 5 musta pipra tera
  • 200 ml vett

Juhend

  1. Valmista roog

    Sega lihakuubikud jahuga. Kuumuta pannil õli ning pruunista. Maitsesta liha soola ja musta pipraga. Tõsta ahjupotti. Tükelda sibul, porgandid ning paprika suuremateks tükkideks. Alanda pannil kuumust ja prae köögiviljad kergelt läbi. Lisa juurde tomati-läätsesupp, vesi, pipraterad ning loorberilehed. Sega läbi ja vala ahjupotti.

  2. Küpseta

    Küpseta 180-kraadises ahjus 45-60 minutit kuni liha on pehmeks haudunud.

  3. Serveeri ning naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee