Porgandisupp ingveriga

Tervislik porgandisupp, millele annab särtsu ingver. Supi muudab kreemjaks ja eksootilisemaks kookospiim. Kasutades praadimiseks oliivõli ja asendades kanapuljongi köögiviljapuljongiga, sobib supp ka veganitele.

Koostisosad

Vaja läheb:

  • 1L Salvest Mahlakas Porgandimehu
  • 1 porru
  • 50 g võid
  • 2 spl jahu
  • 1 spl riivitud ingverit
  • 1 orgaaniline kanapuljongi kuubik
  • soola-pipart
  • 1 dl kookospiima

Juhend

  1. Valmista supp

    Viiluta porru valge osa. Sulata potis või ja hauta porru pehmeks. Lisa jahu, pruunista 2 minutit. Lisa riivitud ingver, pool porgandimahlast ja puljongikuubik. Püreesta supp saumikseriga või kannmikseris. Vala juurde ülejäänud porgandimahl.

  2. Maitsesta ning kuumuta keemiseni

    Maitsesta soola-pipraga ning lase supil madalal kuumusel podiseda 20 minutit. Sega juurde kookospiim.

  3. Serveeri ning naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee