Suitsune hernepüreesupp

Hõrk hernepüreesupp valmib vaid veerand tunniga. Supi kõrvale sobivad krõbistamiseks grissinid või krõbedad saiakuubikud. Lihasõbrad võivad supile lisada ka peekonikuubikuid või suitsulihatükke.

Koostisosad

Vaja läheb:

530 g Salvest Suitsulihaga hernesuppi
0,5 l vett
serveerimiseks grissineid / peekonit /suitsuliha (soovi korral)

Juhend

  1. Valmista supp

    Pane supp potti, lisa vesi ja kuumuta keemiseni. Keeda tasasel tulel 4-5 minutit.

  2. Püreesta, nõruta ning kuumuta uuesti

    Püreesta supp saumikseriga või kannmikseris. Nõruta püreesupp läbi sõela. Vala nõrutatud supp tagasi potti, vajadusel lisa veidi kuuma vett. Kuumuta uuesti keemiseni.

  3. Serveeri ning naudi!

    Serveeri krõbedate grissinitega.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee