Ühe poti pastaroog

Vürtsikas makaroniroog on üks tänuväärne mugavustoit – seda on lihtne valmistada, see maitseb kõigile ja täidab korralikult kõhtu.

Koostisosad

Vaja läheb:

  • 200 g veisehakkliha
  • 1 sibul
  • 1 paprika
  • 400 g hakitud tomateid (konserv)
  • 4 spl Salvest ketšupit
  • 1 tl tšillipulbrit
  • 200 ml kuuma kanapuljongit
  • Soola ja musta pipart
  • 400 g punaseid ube (konserv)
  • 150 g väikeseid makarone
  • 100 g riivitud juustu
  • Praadimiseks õli

Juhend

  1. Hauta koostisosad

    Kuumuta paksupõhjalises potis õli. Lisa hakkliha ja pruunista kergelt. Haki sibul, paprika ja tomatid. Lisa potti hakitud sibul ja paprika. Hauta paar minutit, seejärel lisa hakitud tomatipüree, ketšup ja tšillipulber.

  2. Lisa puljong, oad ning makaronid

    Vala peale kuum puljong. Maitse ja vajadusel lisa soola ja musta piprat. Lase 10 minutit vaiksel tulel keeda. Loputa oad jooksva vee all, nõruta ja lisa potti. Sega juurde keetmata makaronid. Lase veel 10 minutit keeda kuni makaronid on pehmed.

  3. Serveeri ning naudi!

    Serveerimisel puista peale riivjuustu.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee