Vahemerepärane tomatisupp kana ja pastaga

Võrratu vahemeremaitseline tomatisupp on kogu pere lemmik. Supp sisaldab ohtralt köögivilju ja tervislikku kanaliha. Supile annab punkti riivitud parmesan.

Koostisosad

Vaja läheb:

420 g Salvest Pastakaste Vahemere ürtidega
100 g suitsupeekonit
400 g kanafileed
1 sibul
2 porgandit
2 sellerivart
1 küüslauguküüs
1 l kanapuljongit
80 g väikeseid makarone
serveerimiseks riivitud parmesani

Juhend

  1. Valmista supp

    Tükelda peekon ja kanafilee. Kuumuta pannil õli, pruunista peekoni- ja kanatükid. Tõsta kõrvale. Haki sibul, porgand. Kuumuta potis õli, lisa sibul ja porgand, hauta poolpehmeks. Lisa hakitud seller ja purustatud küüslauk. Hauta paar minutit. Lisa potti pruunistatud peekon ja kanatükid. Vala peale kanapuljong, hauta madalal tulel 20 minutit.

  2. Lisa makaronid

    Tõsta kuumust, lisa makaronid ja keeda kuni makaronid on al dente. Kui pasta on valmis, sega juurde pastakaste, kuumuta uuesti keemiseni.

  3. Serveeri ning naudi!

    Serveerimisel puista peale riivitud parmesani.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee