Haki tšillikaun peeneks, riivi eraldi kaussidesse galangal, koriandrijuur, küüslauk, ingver ja laimikoor. Pressi laimist ka mahl. Viiluta kohe peeneteks rõngasteks ja viiludeks ka sidrunehein ning laimilehed.
Tõsta tulele suurem supipada – eelistatult malmist -, kuumuta selles õli ja prae madalal kuumusel kõik maitseained kokku, kõige viimasena lisa küüslauk ja laimikoor. Maitsesta laimimahla, soola ja rohelise pipraga ning maitse: kui midagi on puudu, lisa seda mekki juurde.
Nüüd pane patta ka allikavesi ja lase supileemel keema tõusta. Viimaseks lisa potti hernesupipõhi, sega ja lase minut podiseda. Maitse, kui vaja timmi suppi soola, pipra ja tšilliga.
Serveeri suppi koos laimimahlaga segatud paksu kookosepiimakoorega. Garneeringuks võid supile peale raputada hakitud koriandrit!
Head isu!