
BATAADIVAHVLID
Bataadivahvlid on põnev vahepala väikelastele. Retseptis on kasutatud tervislikku kaerajahu, magustajaks agaavisiirupit, maitseks bataadipüree ja veidi kaneeli. Pisipõnnidele küpseta väikesed vahvlid, mida on lapsel mugavam käes hoida.
Vaja läheb:
-
150 g täisterakaerajahu
-
60 g rafineerimata suhkrut või agaavisiirupit
-
1 tl küpsetuspulbrit
-
0,5 tl kaneeli
-
75 g sulatatud võid või kookosõli
-
100 g Põnn Bataadipüreed
-
200 ml piima
- 1 muna
-
Küpsetamiseks veidi õli
45 min
Valmimisaeg
1 – Valmista tainas
Sega omavahel kuivained. Lisa juurde lahtiklopitud muna, seejärel sulatatud või, bataadipüree ja piim. Sega ühtlaseks tainaks.
2 – Lase paisuda
Lase 20 minutit tainal paisuda.
3 – Küpseta vahvlid!
Pintselda vahvlimasin kergelt õliga. Tõsta küpsetusplaadile 1 lusikatäis tainas ja küpseta vahvlid.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee