
COLESLAW KAPSASALAT
Ameerikas populaarne Coleslaw salat valmistatakse värskest kapsast ja porgandist. Salat on kreemja majoneesikastmega ning sobib hästi grilltoitude, võileibade ja burgerite vahele.
Vaja läheb:
- 500 g kapsast
- 150 g porgandit
- 1 õun
- peotäis peterselli
Kaste: - 100 g Salvest Kreemjat majoneesi
- 100 g kreeka jogurtit
- 2 tl suhkrut
- 2 tl äädikat
- soola
- musta pipart
- 1 tl sinepiseemneid
30 min
Kiirelt ja maitsvalt!
1 – Riivi ning haki koostisosad
Ribasta kapsas. Riivi jämeda riiviga porgandid ja õun. Haki petersell.
2 – Valmista kaste, sega kokku ning lase maitsestuda
Sega kokku kastme ained. Sega suures kausis kõik ained kokku, lase 20 minutit külmkapis maitsestuda.
3 – Serveeri ning naudi!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee