
EINEVÕILEIB PEEDISALATIGA
Serveeri klassikalist peedi-küüslaugusalatit rukkileival, murenda peale feta juust ja lisa krõmpsud Salvesti Marineeritud kurgiviilud – toekas ja maitsev kõhutäis!
Vaja läheb:
- 8 viilu Salvest Marineeritud kurgiviilud sibulaga
- 2 sl Salvest Kreemjat majoneesi
- 2 viilu leiba
- 2 keedetud peeti
- 1 küüslauguküüs
- 50 g feta juustu
- soola
15 min
Kiirelt ja maitsvalt!
1 – Valmista peedisalat
Riivi peet peene riiviga. Lisa purustatud küüslauk ja majonees. Maitsesta soolaga.
2 – Tõsta salat, feta juust ja kurgid leivale
Tõsta peedisalat leivale. Murenda peale feta juust. Lao peale marineeritud kurgid. Korda sama teise leivaga.
3 – Serveeri ning naudi!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee