fbpx

GRILLITUD KANA TULISES ADŽIKA MARINAADIS

Tuline adžika marinaadis kana on kõigi teravate maitsete austajate lemmik. Liha marineerimiseks piisab paarist tunnist, krehvtisemaks tulemuseks hoia liha marinaadis üleöö.

Vaja läheb:

Vaja läheb:

  • 500 g kanakintsuliha

  • 4 sl Salvest Adžika kastet

  • 1 sl mett või agaavisiirupit

  • 2 sl õli

  • 1 sl hakitud peterselli

  • 0,25 tl meresoola

1 – Maitsesta kana

Tõsta kanaliha kaussi. Sega adžika, mesi või siirup, õli, hakitud petersell ja sool. Vala marinaad kanatükkidele, mudi kätega korralikult läbi ning tõsta paariks tunniks kuni üleöö külmkappi maitsestuma.

2 – Grilli

Grilli kanatükid mõlemalt poolt.

3 – Serveeri ning naudi!

Head isu!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee