
GRILLITUD KANA TULISES ADŽIKA MARINAADIS
Tuline adžika marinaadis kana on kõigi teravate maitsete austajate lemmik. Liha marineerimiseks piisab paarist tunnist, krehvtisemaks tulemuseks hoia liha marinaadis üleöö.
Vaja läheb:
Vaja läheb:
-
500 g kanakintsuliha
-
1 sl mett või agaavisiirupit
-
2 sl õli
-
1 sl hakitud peterselli
-
0,25 tl meresoola
1 – Maitsesta kana
Tõsta kanaliha kaussi. Sega adžika, mesi või siirup, õli, hakitud petersell ja sool. Vala marinaad kanatükkidele, mudi kätega korralikult läbi ning tõsta paariks tunniks kuni üleöö külmkappi maitsestuma.
2 – Grilli
Grilli kanatükid mõlemalt poolt.
3 – Serveeri ning naudi!
Head isu!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee