4 hot dogi saia
4 hot dog viinerit
Marineeritud punane sibul:
1 punane sibul
1 dl vett
1 dl punast veiniäädikat
Majoneesikaste:
0,5-1 tl sinepit
Veidi sidrunimahla
Kõigepealt marineeri sibul. Selleks lõika sibul õhukesteks viiludeks, tõsta kaussi. Pane vesi, äädikas ja suhkur potti. Kuumuta segades kuni suhkur on lahustunud. Vala marinaad sibulatele. Lase vähemalt 30 minutit maitsestuda.
Maitsesta majonees sidrunimahla ja sinepiga. Tõsta kõrvale.
Grilli vorstid kuumad pannil või ahjus. Soojenda ahjus saiad. Lõika saia üks külg poolenisti lahti. Määri saiale majoneesikastet. Tõsta peale vorst. Lisa marineeritud kurk ja sibul. Nirista peale ketšupit.
Head isu!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee