fbpx

Valmista oma lapsele põnevad püreetäpid, mis valmistatud ökoloogilisest aprikoosi-õunapüreest. Püreetäpid sobivad söömiseks alates 4-elukuust, eriti mõnusat jahutust pakuvad beebile hammaste tuleku ajal.

JÄISED APRIKOOSI-ÕUNATÄPID

Valmista oma lapsele põnevad püreetäpid, mis valmistatud ökoloogilisest aprikoosi-õunapüreest. Püreetäpid sobivad söömiseks alates 4-elukuust, eriti mõnusat jahutust pakuvad beebile hammaste tuleku ajal.


1 tund

Kiirelt ja maitsvalt!


1 – Pigista püreetäpid

Võta jääkuubikuvorm ja pigista igasse auku veidi püreed VÕI kata serveerimisalus küpsetuspaberiga ja pigista sellele püreetäpid.

2 – Aseta püreetäpid sügavkülma

Tõsta tunniks ajaks sügavkülma.

3 – Naudi!

Kui püree on külmunud, koputa tükid vormist välja või eemalda küpsetuspaberilt. Säilita sügavkülmas.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee

Aprikoosi-õunapüree Salvest Põnn