
JÄISED APRIKOOSI-ÕUNATÄPID
Valmista oma lapsele põnevad püreetäpid, mis valmistatud ökoloogilisest aprikoosi-õunapüreest. Püreetäpid sobivad söömiseks alates 4-elukuust, eriti mõnusat jahutust pakuvad beebile hammaste tuleku ajal.
Vaja läheb:
1 tund
Kiirelt ja maitsvalt!
1 – Pigista püreetäpid
Võta jääkuubikuvorm ja pigista igasse auku veidi püreed VÕI kata serveerimisalus küpsetuspaberiga ja pigista sellele püreetäpid.
2 – Aseta püreetäpid sügavkülma
Tõsta tunniks ajaks sügavkülma.
3 – Naudi!
Kui püree on külmunud, koputa tükid vormist välja või eemalda küpsetuspaberilt. Säilita sügavkülmas.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee

Aprikoosi-õunapüree Salvest Põnn