fbpx

KAELAKARBONAAD PRESTO TOMATIMARINAADIS

Kiire marinaadiretsept kõigile tomatisõpradele. Presto ökoloogilisest tomatipüreesupist saad valmistada põneva lihamarinaadi, mis tummiselt tomatine. Marinaad sobib ka kanaliha ja kala maitsestamiseks.

Vaja läheb:

  • 500 g kaelakarbonaadi

Marinaad:

1 – Sega koostisained ning maitsesta

Sega tomatisupp, viilutatud sibulad, sidrunimahl, paprikapulber, sojakaste ja tomatipasta. Maitsesta soola ja pipraga.

2 – Lase marineeruda

Vala marinaad lihale, mudi liha kätega korralikult läbi ja lase üleöö külmkapis maitsestuda.

3 – Grilli ja naudi!

Grilli liha mõlemalt poolt. Serveeri.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee