200 g rõõska koort
400 g maitsestamata kohupiimapastat
3 spl kamajahu
4 spl suhkrut
1 spl vaniljesuhkrut
100 g Meie Mari pohlamoosi
Karamellistatud leivapuru:
Alusta leivapuru valmistamisest. Selleks purusta leib köögikombainis. Sulata pannil või, lisa leib ja suhkur ning pruunista keskmisel kuumusel kümmekond minutit kuni levapuru on krõbe. Jäta jahtuma.
Vahusta rõõsk koor pehmeks vahuks. Sega oma vahel kohupiimapasta, kamajahu, suhkur ja vaniljesuhkur. Ettevaatlikult sega juurde vahukoor.
Tõsta pokaali põhja pohlamoosi ja peale kamakreem. Puista peale karamellistatud leivapuru. Pidulikumaks serveerimiseks tõsta pritskoti ühte serva triibuna pohlamoosi, seejärel täida pritskott kamavahuga. Pigistades kamavahtu pokaalidesse peaks ühele poole jääma moositriip. Puista peale karamellistatud leivapuru.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee