fbpx

KANAKOIVAD VAARIKAKASTMES

Vaarikapüreest marinaad lihale, mis sobib eriti hästi kanalihaga. Tulemuseks on mahlased pisut vürtsikad kanakoivad. Kõrvale serveeri värsket salatit.

Vaja läheb:

  • 1 kg kana poolkoibi

    Marinaad:

  • 450 g Salvest Vaarikapüreed

  • 2 spl õli

  • 3 spl sojakastet

  • 1 spl mett

  • 2 spl fariinisuhkrut

  • 1 tl küüslaugupulbrit

  • 1 tl õunaäädikat

  • 5 tilka Tabasco kastet

  • 1 tl soola



1 – Sega kastmeained

Sega kõik kastmeained omavahel kokku. Vala kaste kaussi kanakoibade peale, sega läbi, nii et kanakoivad oleksid korralikult kastmega kaetud.

2 – Aseta külmikusse tahenema

Tõsta kaheks tunniks kuni üleöö külmkappi maitsestuma, vahepeal paar korda kanakoibi segades.

3 – Grilli!

Grilli või küpseta kanakoibi 200-kraadises ahjus 20-30 minutit.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee