fbpx

KANAPALLID ÕUNAPÜREEGA

Pisikesed kanahakklihast pallid on kõigi laste lemmikud. Toekamaks söögikorraks paku kanapalle koos riisi, kartulipüree või köögiviljadega. Vahepalaks serveeri kanapalle koos maitsva dipikastmega.

Vaja läheb:

  • 450 g kanahakkliha
  • 1 sibul
  • 1 muna
  • 130 g Põnn õunapüreed
  • 1 dl riivsaia
  • 2 spl hakitud värsket tüümiani


35 min

Valmimisaeg


1 – Haki ja sega

Haki sibul hästi peeneks. Sega kõik ained omavahel.

2 – Vormi pallid ja küpseta

Vormi märgade kätega väikesed pallikesed. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 180-kraadises ahjus 15-20 minutit.

3 – Serveeri ning naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee