fbpx

KANASUPP KRÕBEKANAGA

Lihtsa kanasupi saad veelgi maitsvamaks muuta, kui serveerid seda krõbekana viiludega. Kusjuures need krõbedad kanaampsud sobivad hästi serveerida ka dipikastmega!

Kogus: 4-le

Ajakulu: 30-40 min

Vaja läheb:

  • 1 purk Salvest kanasuppi

    Krõbekana:
  • 250 g kanafileed
  • 1,5 tl soola
  • 250 g hapukoort
  • 150 g riivsaia

1 – Tee nii:

Tükelda kanafilee väiksemateks ribadeks ja maitsesta soolaga. Vala ühte kaussi hapukoor ja teise riivsai. Sega esmalt kanafileetükid hapukoore sisse. Seejärel kasta ükshaaval kõik kanafileeribad riivsaia sisse. Aseta riivsaiaga kaetud kanatükid küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 200-kraadises ahjus umbes 20 minutit kuni kanafileed on krõbedad.

Valmista kanasupp purgil oleva juhise järgi ja serveeri suppi paari krõbekanaviilu ja värske tilliga.

2 – Head isu!