fbpx

KARTULIPANNKOOK TÜÜMIANISEENTE JA SUVIKÕRVITSASALATIGA

Täidisega pannkook on üks hea ja maitsev toit, mis sobib nii toekaks hommikusöögiks, lõuna ajal keha kinnitamiseks või kergemaks õhtusöögiks. Pannkoogi sisse on peidetud kartulitamp, mis tagab korraliku kõhutäie, täidiseks aromaatsed tüümianiga praetud seened ning mahlane suvikõrvitsasalat. Retseptis toodud kogused on korralikuks kõhutäieks ühele või kergemaks toiduks kahele sööjale.

Vaja läheb:

Kartulipannkook:

  • 2 keedetud kartulit
  • 1 muna
  • 2 sl nisujahu
  • 1 dl piima
  • veidi soola
  • praadimiseks õli

Täidis:

  • 2 sl võid
  • 100 g shampinjone
  • 1 sl hakitud värsket tüümiani
  • veidi soola


50 min

Valmistusaeg


1 – Valmista kartulipannkook

Tambi kartulid pudruks, lisa muna ning klopi lahti. Lisa jahu, piim, veidi soola ja sega tainas ühtlaseks. Lase taignal 30 minutit seista. Kuumuta pannil õli, vala tainas pannile ning küpseta pannkook keskmisel kuumusel mõlemalt poolt pruuniks.

2 – Valmista täidis

Kuumuta pannil või, lisa viilutatud shampinjonid, hakitud tüümian. Prae seeni mõni minut. Maitsesta soolaga.

3 – Serveeri ning naudi!

Libista pannkook taldrikule. Tõsta ühele poolele suvikõrvitsasalatit ja praetud seened ning keera teine poole peale. Serveeri kohe.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee