fbpx

KODUSED KOLTLETID MULGI KAPSAGA

Mahlased kotletid sea- ja veisehakklihast, mille kõrvale sobivad täiuslikult Salvesti Mulgi kapsad. Toekama kõhutäie saamiseks võib roa kõrvale serveerida veel ka keedetud kartuleid.

Vaja läheb:

  • Serveerimiseks Salvesti Mulgi kapsaid
  • 500 g hakklihasegu (sea- ja veisehakklihast)
  • 1 sibul
  • 1 porgand
  • 1 muna
  • 1 dl riivsaia
  • 100 g hapukoort
  • 1 tl soola
  • 0,5 tl musta pipart
  • riivitud muskaatpähklit
  • praadimiseks õli


45 min

Valmistusaeg


1 – Valmista tainas

Haki sibul peeneks, riivi porgand. Pane hakkliha suurde kaussi, lisa hakitud sibul, riivitud porgand, muna, hapukoor, sool, must pipar ja veidi riivitud muskaatpähklit. Sega ühtlaseks.

2 – Vormi ning küpseta

Vormi märgade käte abil kotletid ja prae keskmisel kuumusel mõlemalt poolt pruuniks.

3 – Serveeri ning naudi!

Serveeri kõrvale Salvesti Mulgi kapsaid.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee