fbpx

KÖÖGIVILJA-PASTASALAT LÄÄTSEDEGA

Koorene vegan pastasalat köögiviljade ja läätsedega maitseb hästi lõunasöögina kui ka kergemaks õhtusöögiks. Sobib hästi piknikule karbiga kaasavõtmiseks.

Vaja läheb:

  • 200 g teokarbikujulisi makarone

  • 100 g Salvest Vegan majoneesi

  • Veidi sidrunimahla

  • 1 spl värsket hakitud peterselli

  • 100 g rohelisi türgi ube

  • Peotäis kirss-tomateid

  • 1 kollane paprika

  • 100 g konservmaisi

  • 100 g aurutatud konservläätsi

1 – Valmista pasta

Keeda pasta vastavalt õpetusele soolases vees al dente. Kalla keedetud pasta sõelale ja loputa külma veega, nõruta ja tõsta kaussi. Sega juurde majonees, veidi sidrunimahla ja hakitud petersell.

2 – Lisa ülejäänud koostisosad 

Aja uuesti potis vesi keema, maitsesta soolaga ja lisa türgi oad. Keeda ubasid 4 minutit, nõruta ja loputa külma vee all. Lisa oad, poolitatud kirss-tomatid, tükeldatud paprika, mais ja läätsed makaronidele. Vajadusel maitsesta soolaga. 

3 – Serveeri ja naudi!

Sega kergelt läbi ja serveeri.