Köögivilja-pastasalat läätsedega

Koorene vegan pastasalat köögiviljade ja läätsedega maitseb hästi lõunasöögina kui ka kergemaks õhtusöögiks. Sobib hästi piknikule karbiga kaasavõtmiseks.

Koostisosad

Vaja läheb: 

  • 200 g teokarbikujulisi makarone
  • 100 g Salvest Vegan majoneesi
  • Veidi sidrunimahla
  • 1 spl värsket hakitud peterselli
  • 100 g rohelisi türgi ube
  • Peotäis kirss-tomateid
  • 1 kollane paprika
  • 100 g konservmaisi
  • 100 g aurutatud konservläätsi

Juhend

  1. Valmista pasta

    Keeda pasta vastavalt õpetusele soolases vees al dente. Kalla keedetud pasta sõelale ja loputa külma veega, nõruta ja tõsta kaussi. Sega juurde majonees, veidi sidrunimahla ja hakitud petersell.

  2. Lisa ülejäänud koostisosad 

    Aja uuesti potis vesi keema, maitsesta soolaga ja lisa türgi oad. Keeda ubasid 4 minutit, nõruta ja loputa külma vee all. Lisa oad, poolitatud kirss-tomatid, tükeldatud paprika, mais ja läätsed makaronidele. Vajadusel maitsesta soolaga.

  3. Serveeri ja naudi!

    Sega kergelt läbi ja serveeri.