
LÕHEKORVIKESED
Majoneesiselt kreemja suitsulõhetäidisega pilkupüüdev ja oivaliselt maitsev suupiste. Lõhekorvikesed sobivad ideaalselt sünnipäevadeks või pühade peolauale. Anna imelihtsalt valmivatele korvikestele viimane elegantne lihv punase kalamarja ja hakitud murulauguga!
Vaja läheb:
- 150 g kuumsuitsulõhet
- 100 g Salvesti Kerget majoneesi
- 2 sl sidrunimahla
- 2 sl hakitud murulauku
- 50 g kalamarja
- 20–25 tk soolaseid muretaigna korvikesi
40 min
Valmistusaeg
1 – Valmista ette täidis
Pane tükeldatud kuumsuitsulõhe, majonees ja sidrunimahl köögikombaini ning sega ühtlaseks massiks. Seejärel sega juurde murulauk ning lase täidisel külmkapis 30 minutit maitsestuda.
2 – Aseta täidis korvikestesse
Lõpetuseks tõsta täidis korvikestesse, tõsta peale veidi kalamarja
3 – Serveeri ning naudi!
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: https://liisiblogi.ee/