fbpx

LÕHEKORVIKESED

Majoneesiselt kreemja suitsulõhetäidisega pilkupüüdev ja oivaliselt maitsev suupiste. Lõhekorvikesed sobivad ideaalselt sünnipäevadeks või pühade peolauale. Anna imelihtsalt valmivatele korvikestele viimane elegantne lihv punase kalamarja ja hakitud murulauguga!

Vaja läheb:

  • 150 g kuumsuitsulõhet
  • 100 g Salvesti Kerget majoneesi
  • 2 sl sidrunimahla
  • 2 sl hakitud murulauku
  • 50 g kalamarja
  • 20–25 tk soolaseid muretaigna korvikesi


40 min

Valmistusaeg


1 – Valmista ette täidis

Pane tükeldatud kuumsuitsulõhe, majonees ja sidrunimahl köögikombaini ning sega ühtlaseks massiks. Seejärel sega juurde murulauk ning lase täidisel külmkapis 30 minutit maitsestuda.

2 – Aseta täidis korvikestesse

Lõpetuseks tõsta täidis korvikestesse, tõsta peale veidi kalamarja

3 – Serveeri ning naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: https://liisiblogi.ee/