
MUUTI KÜPSISETORT
Lihtne ja maitsev küpsisetort, mille valmistamisega saab hakkama igaüks! Isuäratav tulemus tekib, kui lased hapukoorel külgedelt alla vajuda.
Kogus: 10-12 lõiku
Ajakulu: 45 min + 2 tundi külmkapis
Vaja läheb:
-
4 pakki kandilisi küpsiseid
-
500 g hapukoort
-
2 nektariini
-
mustikaid
-
kookoshelbeid
1 – Tee nii:
Vala 2 pakki mango-porgandi-astelpajupüreed väikesesse potti ja lisa 5 sl vett. Soojenda smuutisegu kuni see on õrnalt soe. Leota küpsiseid ükshaaval paar sekundit leige smuutisegu sees ja lao 3 x 3 ruuduna koogialusele.
Määri umbes 3 sl hapukoort küpsiste peale laiali.
Nüüd leota jälle kõigepealt küpsiseid smuutisegu sees ja lao hapukoorele järgmine kiht küpsiseid.
Vala 2 pakki pirni-vaarika-banaanipüreed ühte kaussi. Püreest peab jätkuma kolme kihi küpsiste katmiseks. Määri 3-4 spl muutisegu küpsisekihile laiali.
Nüüd leota jälle kõigepealt küpsiseid smuutisegu sees ja lao koogile järgmine kiht küpsiseid. Määri peale hapukoor ja järgmisele kihile läheb jälle smuutisegu.
Jätka samamoodi kuni kokku on 7 kihti küpsiseid. Kõige pealmine kiht küpsiseid kata hapukoorega. Kaunista kook nektariiniviilude, mustikate ja kookoshelvestega.
2 – Head isu!