Biskviit:
Täidis:
Serveerimiseks:
Vahusta munad suhkruga kohevaks. Sõelu juurde omavahel segatud jahu ja tärklis, sega ettevaalikult läbi. Vala tainas küspetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, aja laiali. Küpseta 200-kraadises ahjus 7 minutit, seejärel keera kuumus kinni ja lase biskviidil veel ahjus seista 3 minutit (vahepeal ära ahjuust ava!). Aseta lauale teine küpsetuspaber, puista sellele veidi suhkrut. Võta biskviit ahjust ja kummuta suhkruga kaetud küpsetuspaberile. Kata biskviit paariks minutiks niiske rätikuga, seejärel keera koos küpsetuspaberiga rulli ja jäta jahtuma.
Täidise jaoks vahusta vahukoor vaniljesuhkruga kohevaks. Sega vahukoor ettevaalikult kohupiimakreemi hulka. Keera jahtunud biskviit ettevaatlikult lahti. Määri biskviidile õunamoos, seejärel kohupiimakreem. Keera küpsetuspaberi abil pikemast servast rulli ja tõsta 30 minutiks külmkappi tahenema.
Serveerides puista peale tuhksuhkrut ja röstitud mandillaaste.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: