fbpx

PÄIKESELINE ÜLEÖÖ PUDER MANGO-APELSINI SMUSHIEGA

Valmista maitsev puder juba eelmisel õhtul! Naudi putru toitva hommikueinena või tervisliku magustoiduna.

Vaja läheb (kolmele):

  • 200 g täistera kiirkaerahelbeid

  • 4 tl tšiiaseemneid

  • ¼ tl soola

  • 2 pakki Salvesti mango-apelsini Smushiet

  • 400 ml kaera- või mandlipiima

  • Serveerimiseks värsket mangot ja muud meelepärast

1 – Valmista segu

Sega omavahel korralikult kõik komponendid ning pane külmkappi paksenema ja tahenema vähemalt 4-ks tunniks, soovitavalt üleöö.

2 – Serveeri

Serveeri niisama või lisa juurde veel kihina smushiet, värsket mangot, kookoshelbeid, šokolaaditükke või muud meelepärast. Sobib nii hommikusöögiks kui ka toitvaks vahepalaks või kasvõi tervislikuks magustoiduks.

3 – Naudi!

Retsepti autor Maria Veski