
PÄIKESELINE ÜLEÖÖ PUDER MANGO-APELSINI SMUSHIEGA
Valmista maitsev puder juba eelmisel õhtul! Naudi putru toitva hommikueinena või tervisliku magustoiduna.
Vaja läheb (kolmele):
-
200 g täistera kiirkaerahelbeid
-
4 tl tšiiaseemneid
-
¼ tl soola
-
2 pakki Salvesti mango-apelsini Smushiet
-
400 ml kaera- või mandlipiima
-
Serveerimiseks värsket mangot ja muud meelepärast
1 – Valmista segu
Sega omavahel korralikult kõik komponendid ning pane külmkappi paksenema ja tahenema vähemalt 4-ks tunniks, soovitavalt üleöö.
2 – Serveeri
Serveeri niisama või lisa juurde veel kihina smushiet, värsket mangot, kookoshelbeid, šokolaaditükke või muud meelepärast. Sobib nii hommikusöögiks kui ka toitvaks vahepalaks või kasvõi tervislikuks magustoiduks.
3 – Naudi!
Retsepti autor Maria Veski