Vaja läheb:
Purk Salvesti letšot
Pakk spagette
Punast sibulat
Küüslauku
Pakk toidukoort
Meresoola
Musta pipart
Kanapuljongit
Värsket basiilikut
Parmesani
Oliiviõli
Võta kõrge äärega, kuid lai pann ja pane tulele. Haki peeneks küüslauk ja viiluta sibul. Pane mõlemad oliiviõliga madalale tulele praadima. Mõne minuti pärast lisa pannile kolm-neli hakitud paprikat letšopurgist, sega pannil olev läbi.
Nüüd lisa pannile toored spagetid, kalla neile peale püreesupp, pool purki nõrutatud köögiviljasalatit ja klaas kanapuljongit.
Pane pannile kaas peale ja hauta madalal tulel. Iga 3–4 minuti järel vaata, mis pannil toimub, ja sega pastarooga. Maitsesta pannil olev roog ka soola ja pipraga, lase edasi haududa. Nüüd lisa pannile ka toidukoor ja sega pasta läbi.
Serveerimisel raputa roale parmesani ja hakitud basiilikut. Head isu!