Pannkoogid:
Täidis:
Klopi munad suhkruga lahti. Lisa jahu, sega läbi ja seejärel lisa piim. Klopi tainas ühtlaseks. Jäta 30 minutiks seisma, et jahu saaks paisuda.
Kuumuta pannil õli ning küpseta suured ülepannikoogid. Lase pannkookidel täielikult jahtuda.
Vahusta rõõsk koor suhkru ja vaniljesuhkruga, lisa kohupiim. Tõsta pannkook serveerimisalusele, määri peale moosi ning seejärel kohupiimavahtu ja tõsta peale järgmine pannkook. Toimi samamoodi ülejäänud pannkookidega. Viimaseks kihiks jäägu kohupiimakreem.
Kaunista pannkoogitort vaarikate, hakitud šokolaadi ning mündilehtedega ja puista peale tuhksuhkrut. Serveeri kohe.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi retseptid: https://liisiblogi.ee/