
PIKAD AHJUSAIAD
Üllata lapsi pikkade soojade ahjusaiadega. Tuleb vaid poest läbi käia ja vajalikud ained varuda. Serveerimisel lõika saiad sakilise noaga suupärasteks tükkideks.
Vaja läheb:
- 100 g kvaliteetset tuunikala õlis (konserv)
- 100 g ananassi (konserv)
- 100 g paprikat
- 100 g riivitud juustu
- 4 spl Salvest ketšupit
- 1 tl kuivatatud ürdisegu või basiilikut
- soola
25 min
Kiirelt ja maitsvalt!
1 – Valmista segu
Nõruta tuunikala. Tükelda ananass ja paprika. Sega kausis tuunikala, ananassitükid, paprikatükid, 50 g riivitud juustu, ketšup, kuivatatud ürdid ja maitsesta segu soolaga.
2 – Ettevalmista sai ning lisa segu
Lõika pikk sai pikuti pooleks ja uurista veidi saiasisu välja. Tõsta täidis saiadele, puista peale ülejäänud riivitud juust.
3 – Küpseta, serveeri ning naudi!
Küpseta ahjus 180-kraadises kuumuses (võimalusel kasuta grill-režiimi) 15 minutit kuni sai on pealt kenasti pruunistunud. Serveeri kohe.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee