fbpx

PÕNNI PUUVILJAKEEKS

Lihtne puuviljamaitseline keeks väikelastele. Soovi korral lisa keeksile rosinaid või kuivatatud puuvilju, näiteks kuivatatud aprikoose. Leota rosinaid või kuivatatud puuvilju üleöö, nii muutuvad need pehmemaks.

Vaja läheb:



1 -Valmista segu

Sulata või ja jäta jahtuma. Vahusta munad suhkruga. Lisa munavahule vaheldumisi juurde troopikapüree, küpsetuspulbriga segatud jahu ja sulatatud või. Soovi korral lisa rosinaid või kuivatatud puuvilju.

2 – Küpseta

Vala tainas võitatud ja riivsaiaga ülepuistatud keeksivormi. Küpseta 180-kraadises ahjus 45 minutit kuni keeks on küps (kontrolli küpsust puutikuga).

3 – Serveeri ja naudi!

Tõsta keeks ahjust välja, lase 15 minutit vormi jahtuda ja seejärel kummuta lauale.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee

Soovitame juba suurematele põnnidele (alates 1. eluaastast) ning loomulikult täiskasvanutele. PS! Väikelapse toitmisel tuleb alati arvestada tema vanuse, võimalike allergiate ja teiste iseärasustega.