Nõruta ja loputa kikerherned voolava vee all. Pane kõik ained kannmikseriss või purusta saumikseriga ühtaseks. Kui segu tundub liiga paks, lisa veidi vett. Säilita õhukindlalt külmkapis.
Sega kuivpärm ja jahu. Lisa vesi, suhkur ja sõtku ühtlaseks taignaks. Lisa õli ja sõtku veel kuni tainas kausi küljest lahti lööb. Kata kauss rätikuga ja lase soojas kohas 1 tund kerkida.
Kummuta tainas jahusele lauale. Sõtku läbi ja vormi vorstiks. Lõika vorstist 1 cm paksused viilud ja rulli neist käega laual pikad peened kõrsikud. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 180-kraadises ahjus 20 minutit.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee