fbpx

AHJUKARTULID ÜRDIMAJONEESIGA

Kuldset, majoneesiselt kreemjad ja küüslaugu ja ürtidega maitsestatud kartulid on oodatud nii argistel einetel kui ka pidusöökidel. Nagu teada, sobib ahjukartul hästi pea igat sorti liha ja kalaga.

Vaja läheb:

  • 1 kg kartuleid
  • 4 sl Salvesti Kerget majoneesi
  • 2 küüslauguküünt
  • 2 sl kuivatatud ürte (pune, tüümian, rosmariin)
  • soola

1 – Valmista ette kartulid ning kaste

Koori kartulid ja lõika need sektoriteks. Seejärel sega omavahel majonees, pressitud küüslauk ja kuivatatud ürdid ning maitsesta soolaga.

2 – Küpseta

Vala majoneesisegu kartulitele, sega läbi ja küpseta ahjus 45-60 minutit 200 ºC juures, kuni kartulid on pehmeks küpsenud.

3 – Serveeri ning naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee