Kanapallid õunapüreega

Pisikesed kanahakklihast pallid on kõigi laste lemmikud. Toekamaks söögikorraks paku kanapalle koos riisi, kartulipüree või köögiviljadega. Vahepalaks serveeri kanapalle koos maitsva dipikastmega.

Koostisosad

Vaja läheb: 

  • 450 g kanahakkliha
  • 1 sibul
  • 1 muna
  • 130 g Põnn õunapüreed
  • 1 dl riivsaia
  • 2 spl hakitud värsket tüümiani

Juhend

  1. Haki ja sega

    Haki sibul hästi peeneks. Sega kõik ained omavahel.

  2. Vormi pallid ja küpseta

    Vormi märgade kätega väikesed pallikesed. Aseta küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Küpseta 180-kraadises ahjus 15-20 minutit.

  3. Serveeri ning naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee