KANASALAT SINEPIKASTMEGA

Minestrone on tõeline supiklassika, mille valmistamiseks ei pea sugugi meisterkokk olema. Itaaliast pärit paks supp on tuntavalt tomatine ja vürtsikalt aromaatne elamus igale supisõbrale. Serveeri maitserohelisega ning paku minestrone kõrvale ciabattat. Buon appetito!

Vaja läheb:

  • 3 spl Salvest Sinepikastet
  • 400 g kanafileed
  • 1 jääkapsapea
  • 4-5 viilu röstsaia või ciabattat
  • 25 g parmesani juustu
  • 3 spl maitsestamata jogurtit
  • soola-pipart
  • praadimiseks õli


30 min

Kiirelt ja maitsvalt!


1 – Valmista kana ning saiakuubikud

Tükelda kanafilee. Kuumuta pannil õli ja pruunista kanafilee, maitsesta soola ja musta pipraga ning tõsta kanatükid jahtuma. Kuumuta pannil uuesti õli ja prae ka kuubikuteks tükeldatud sai.

2 – Valmista kaste ning aseta koostisosad kaussi

Kastmeks sega kokku sinepikaste ja maitsestamata jogurt. Rebi salatilehed kaussi, vala peale kaste ja sega läbi. Lisa salatile kanatükid, saiakuubikud ning Parmesani juustust tõmmatud laastud.

3 – Serveeri ning naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee