KARTULISALAT TILLIKASTMEGA

Suve hakul on värske kartul meie toidulaua gurmeeroog. Keeda kartulid koorega ja sega need kreemja kastmega, kuhu segatud ohtralt värsket tilli – saad Rootsi kartulisalati. Naudi kas iseseisva roana või grill-liha kõrvale.

Vaja läheb:


25 min

Kiirelt ja maitsvalt!


1 – Valmista kartulid

Hõõru kartulid korralikult puhtaks. Pane vesi keema ja tõsta kartulid keevasse vette. Keeda, kuni kartulid tunduvad kahvliga torgates pehmed (ära keeda puruks!). Nõruta kartulid, lase kuumas potis aurustuda.

2 – Lisa teised koostisosad

Lisa Kartulikaste ja hakitud till. Sega läbi, et kaste kartulitesse imbuks. Viimasena lisa viilutatud soolakurk.

3 – Serveeri ning naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee