fbpx

KIHILINE TOORJUUSTUMAGUSTOIT

Maitsev dessert, millest on raske keelduda. Valmista väikestesse magustoidupokaalidesse või lao koostisosad suuremasse kaussi.

Vaja läheb (4le inimesele):


30 min

Kiirelt ja maitsvalt!


1 – Rösti kaerahelbed ja kamapallid

Kuumuta pannil või ja veidike õli, sega juurde fariinisuhkur. Lisa kaerahelbed ja kamapallid, sega korralikult läbi. Rösti pidevalt segades paar minutit ning tõsta jahtuma.

2 – Valmista toorjuustukreem

Toorjuustukreemi valmistamiseks vahusta rõõsk koor suhkruga ja sega toasooja toorjuustuga ühtlaseks kreemiks.

3 – Tõsta pokaalidesse ning naudi!

Tõsta magustoidupokaali põhja röstitud kaerahelbesegu, seejärel toorjuustukreem ja kõige peale Meie Mari Vaarika-mustasõstramoos.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee