KOORENE LÕHESUPP KREVETTIDEGA

Koorene lõhesupp valmib minutitega ning sobib seetõttu hästi argiõhtutel valmistamiseks. Kasutades rõõsa koore asemel kohvikoort, on tulemuseks lahjem ja taljesõbralikum supp.

Vaja läheb:

  • 530 g Salvest Lõhesuppi
  • 0,5 l vett
  • 100 g väikeseid külmutatud kooritud krevette
  • peotäis külmutatud rohelisi herneid
  • 100 ml rõõska koort
  • 1 sl võid
  • serveerimiseks tilli


20 min

Kiirelt ja maitsvalt!


1 – Valmista ette herned

Pane külmutatud krevetid ja herned kaussi, vala peale kuum vesi ja lase paar minutit seista. Nõruta.

2 – Valmista supp ning lisa teised koostisosad

Kuumuta potis lõhesupp ja vesi. Lase supil 4-5 minutit tasasel tulel keeda. seejärel lisa krevetid, herned ja rõõsk koor. Kuumuta uuesti keemiseni, kuid ära keeda. Sega juurde või.

3 – Serveeri ning naudi!

Serveerimisel puista peale hakitud tilli.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee