Krõbedad kurgitšipsid dipikastmega

Valmista peoõhtuks põnevad suupisted ja üllata sõpru krõbedate kurgitšipsidega. Serveeri kurgitšipse terava jalapeno ketšupiga või maheda dipikastmega.

Koostisosad

Vaja läheb:

Kurgitšipsid:

 

Dipikaste:

  • 2 sl Salvest majoneesi
  • 2 sl kreeka jogurtit
  • 2 sl Salvest Jalapeno ketšupit
  • 1 purustatud küüslauguküüs
  • 1 sl hakitud murulauku
  • veidi hakitud tilli
  • soola

Juhend

  1. Lõika kurgid

    Lõika kurgid viiludeks. Purusta panko riivsaia köögikombainis veidi peenemaks. Võta 3 kaussi, pane ühte kaussi riivsai ning teise jahu, maitsesta soola ja pipraga. Kolmandas kausis klopi lahti muna. Kuumuta potis õli.

  2. Paneeri kurgiviilud

    Kasta kurgiviilud kõigepealt jahu sisse, siis muna sisse ja lõpuks riivsaia sisse.

  3. Fritüüri

    Fritüüri krõbedaks. Tõsta krõbedad kurgiviilud köögipaberile nõrguma.

  4. Valmista dipikaste

    Kastme jaoks sega kõik ained.

  5. Serveeri ning naudi!

    Serveeri krõbedaid kurgitšipse dipikastme või Salvest Jalapeno ketšupiga.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee