fbpx

PANNA-COTTA RABARBERI-VAARIKAMOOSIGA

Itaaliast pärit koorene magustoit hapuka rabarberi-vaarikamoosiga on lausa taevalik maitseelamus.

Vaja läheb:

1 – Valmista segu

Pane želatiinilehed külma vette likku. Samal ajal kuumuta rõõsk koor koos suhkruga keemiseni. Poolita vanillikaun, eemalda seemned ja pane seemned kuuma koore sisse. Keeda tasasel tulel 5 minutit. Tõsta pott tulelt, lisa kuivaks pigistatud želatiin. Sega kuni želatiin on sulanud.

2 – Lase tarretuda

Vala segu 4 magustoidupokaali. Tõsta 4 tunniks külmkappi tarretuma. Enne serveerimist tõsta panna cottale Rabarberi-vaarikamoosi.

3 – Serveeri ning naudi!

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee