fbpx

Suvikõrvitsa quiche

SUVIKÕRVITSA QUICHE

Mõnusalt mahe suvikõrvitsa quiche, millele lisavad põnevust sinepikaste ja külmsuitsulõhe.

Vaja läheb:

Põhi:

  • 100 g külma võid
  • 150 g täistera kaerajahu
  • 1 muna
  • 0,25 tl soola

Täidis

Peale:

  • 50 g fetajuustu
  • 2 sl röstitud kõrvitsaseemneid


45 min

Kiirelt ja maitsvalt!


1 – Valmista tainas

Haki või ja jahu puruseks. Lisa muna ja sool. Keera tainas toidukilesse ja hoia 1 tund külmkapis. Suru tainas võitatud 24 cm läbimõõduga pirukavormi.

2 – Küpseta ahjus

Küpseta 225-kraadises ahjus 10 minutit.

3 – Lisa täidis, küpseta ning naudi!

Määri eelküpstetud põhjale sinepikastet. Laota peale suvikõrvitsasalat ja suitsulõhetükid. Küpseta 200-kraadises ahjus 25 minutit. Ahjust võttes puista pirukale fetajuustu ja röstitud kõrvitsaseemneid.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee