fbpx

SALAT “KASUKAS”

 

Mõnusalt mitmekesine suupiste, mis on ühtlasi nii pilkupüüdev kui ka tõeliselt maitsev.

Vaja läheb (kuuele inimesele):

1 – Valmista ette koostisained

Haki keedetud porgandid ja kartulid. Tükelda peet soovi korral väiksemaks. Haki munad, marineeritud kurk ja heeringafilee. Kastmeks sega hapukoor ja majonees. Maitsesta soola ja pipraga.

2 – Laota kihid

Lao koostisained kihiti pokaalidesse või 2-liitrisesse klaaskaussi alustades salatipeediga, seejärel porgand, kartul, heeringas, hakitud roheline sibul, marineeritud kurk, muna ja viimasena kaste.

3 – Oota ning naudi!

Tõsta salat paariks tunniks jahedasse maitsestuma.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee