
SALAT “KASUKAS”
Mõnusalt mitmekesine suupiste, mis on ühtlasi nii pilkupüüdev kui ka tõeliselt maitsev.
Vaja läheb (kuuele inimesele):
- 5-6 tk Salvest Maitselt mahedat kurki
- 200 g Salvest Klassikalist majoneesi
- 200 g heeringafileed
- 4 keedetud porgandit
- 4 keedetud kartulit
- Salvesti salatipeeti
- 4 keedetud muna
- 200 g hapukoort
- peotäis rohelist sibulat
- soola
- musta pipart
1 – Valmista ette koostisained
Haki keedetud porgandid ja kartulid. Tükelda peet soovi korral väiksemaks. Haki munad, marineeritud kurk ja heeringafilee. Kastmeks sega hapukoor ja majonees. Maitsesta soola ja pipraga.
2 – Laota kihid
Lao koostisained kihiti pokaalidesse või 2-liitrisesse klaaskaussi alustades salatipeediga, seejärel porgand, kartul, heeringas, hakitud roheline sibul, marineeritud kurk, muna ja viimasena kaste.
3 – Oota ning naudi!
Tõsta salat paariks tunniks jahedasse maitsestuma.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee