
SELJANKA-SHAKSHUKA
Shakshuka on Lähis-Idast pärit traditsiooniline hommikusöök. Siin on mugandatud versioon meile tuttavast seljankast ja idamaisest hittroast, mis sobib süüa nii lõuna- kui õhtusöögiks. Kõrvale paku pehmet saia või kukleid.
Vaja läheb (kahele sööjale):
-
Soovi korral Cayenne pipart
-
2 muna
-
Musta pipart
-
30 g feta juustu
-
Värsket peterselli
1 – Vala seljanka pannile
Kuumuta mõni minut. Tee seljanka keskele lusikaga kaks süvendit.
2 – Lisa muna
Löö süvendisse muna, kata pann kaanega ja kuumuta tasasel tulel 7-8 minutit kuni muna on hüübinud.
3 – Serveeri!
Serveerimisel puista peale värskelt jahvatatud pipart, feta juustu ja värsket peterselli.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: www.liisiblogi.ee