Seljanka-shakshuka

Shakshuka on Lähis-Idast pärit traditsiooniline hommikusöök. Siin on mugandatud versioon meile tuttavast seljankast ja idamaisest hittroast, mis sobib süüa nii lõuna- kui õhtusöögiks. Kõrvale paku pehmet saia või kukleid.

Koostisosad

Vaja läheb (kahele sööjale):

  • 530 g Salvest kodune seljanka
  • Soovi korral Cayenne pipart
  • 2 muna
  • Musta pipart
  • 30 g feta juustu
  • Värsket peterselli

Juhend

  1. Vala seljanka pannile

    Kuumuta mõni minut. Tee seljanka keskele lusikaga kaks süvendit.

  2. Lisa muna

    Löö süvendisse muna, kata pann kaanega ja kuumuta tasasel tulel 7-8 minutit kuni muna on hüübinud.

  3. Serveeri!

    Serveerimisel puista peale värskelt jahvatatud pipart,  feta juustu ja värsket peterselli.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://www.liisiblogi.ee