fbpx

Salvest seljanka retsept

SELJANKA-SHAKSHUKA

Shakshuka on Lähis-Idast pärit traditsiooniline hommikusöök. Siin on mugandatud versioon meile tuttavast seljankast ja idamaisest hittroast, mis sobib süüa nii lõuna- kui õhtusöögiks. Kõrvale paku pehmet saia või kukleid.

Vaja läheb (kahele sööjale):

1 – Vala seljanka pannile

 Kuumuta mõni minut. Tee seljanka keskele lusikaga kaks süvendit.

2 – Lisa muna

Löö süvendisse muna, kata pann kaanega ja kuumuta tasasel tulel 7-8 minutit kuni muna on hüübinud.

3 – Serveeri!

Serveerimisel puista peale värskelt jahvatatud pipart,  feta juustu ja värsket peterselli.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: www.liisiblogi.ee