
SINGI-JUUSTURULLID
Kiiresti ja lihtsalt valmistatavad pirukad on tõelised laste lemmikud. Valmista neid sünnipäevalauale või üllata soojade pirukatega pereliikmeid.
Vaja läheb:
- 400 g pärmi-lehttainast (võiga)
- 4-5 spl Salvest Ketšupit
- 200 g hakitud sinki
- 100 g riivitud juustu
- Määrimiseks muna
25 min
Kiirelt ja maitsvalt!
1 – Valmista ette tainas
Kui kasutad külmutatud tainast, tõsta see enne toatemperatuurile sulama. Rulli tainas ristkülikukujuliselt laiali. Kui kasutad taignaplaate, laota need lihtsalt laiali (rullida ei ole vaja).
2 – Laota tainale vajalik
Määri taignale ketšupit. Puista peale singitükid ja riivitud juust. Keera pikemast otsast rulli ja lõika juppideks. Tõsta pirukad küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile. Pintselda pealt lahtiklopitud munaga.
3 – Küpseta
Küpseta 220-kraadises ahjus 12-15 minutit kuni pirukad on kerkinud ja pealt kuldseks küpsenud.
Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee