Suvikõrvitsatäidisega pommurullid

Põnev suupiste pommust, mille täidiseks on suvikõrvitsasalat ja krõmpsuvad Kreeka pähklid. Pidulikkust lisavad rubiinpunased granaatõunaseemned. Paku külalistele suupistena või salati asemel.

Koostisosad

Vaja läheb

  • 2 pommut ehk baklažaani
  • soola
  • õli
  • 170 g Salvest Suvikõrvitsasalatit
  • 75 g fetajuustu
  • 50 g röstitud Kreeka pähkleid
  • 1 granaatõun

Juhend

  1. Valmista ette baklažaan

    Lõika pommu 0,5 cm paksusteks pikiviiludeks. Laota viilud küpsetuspaberiga kaetud ahjuplaadile, raputa peale soola ning jäta 20 minutiks seisma, et liigne vedelik eralduks. Pühi köögipaberiga sool ja vedelik pommuviiludelt ära. Nirista peale veidi õli ja küpseta 220-kraadises ahjus 20 minutit, poole küpsetamise peal viile ümber keerates. Võta küpsenud pommuviilud ahjust ning jäta ahjuplaadile jahtuma.

  2. Küpseta pähklid

    Samal ajal kuumuta pann ja rösti kuival pannil Kreeka pähkleid mõni minut. Haki pähklid peenemaks.

  3. Serveeri ning naudi!

    Aseta igale pommuviilu ühte serva lusikatäis suvikõrvitsatäidist, pudista peale fetajuustu ning röstitud pähkleid. Keera rulli ja aseta serveerimisalusele. Puista peale granaatõunaseemneid.

Retsepti on koostanud Liisi Laanemäe.
Liisi blogi: http://liisil.blogspot.com.ee