Tomatihummus ürtidega

Koostisosad

Vaja läheb: 

  • 1 purk (400 g) konserveeritud kikerherneid
  • 175 g Salvest pastakastet ürtidega
  • 2 küüslauguküünt
  • 4 tl tahhiinit
  • 1 tl jahvatatud köömneid
  • 1 sl sidrunimahla
  • 3 sl külma vett

Serveerimiseks:

  • oliiviõli
  • musta pipart
  • kuivatatud ürte

Juhend

  1. Tee nii:

    Rösti kuumal pannil küüslauguküüned mõlemalt poolelt paar minutit nii, et need oleksid kergelt kuldsed. Jäta siis jahtuma. Kurna kikerherned ja loputa külma veega. Kurna siis kikerhened ja vala blenderkannu. Lisa blenderisse ka kõik ülejäänud koostiosad. Töötle ühtlaseks kreemiks.
    Serveeri hummust taldrikul. Nirista hummusele peale oliiviõli ja puista üle ürtidega. Serveeri hummust näiteks krõbedate tortillakolmnurkadega!

  2. Head isu!